MENU

Vacatures Ben jij onze nieuwe freelance consultant?

Wat ga je doen?

Je bent als consultant resultaatverantwoordelijk voor projecten waarmee organisaties in de semipublieke sector (vooral gezondheidszorg, woningcorporaties en onderwijs) hun resultaten op het gebied van operational en service excellence blijvend verbeteren.

Je stelt een succesvolle afronding van de opdracht altijd voorop. De meetlat daarvoor is het enthousiasme van de klant. En natuurlijk het feit dat je de overeengekomen resultaten binnen de kaders gerealiseerd hebt.

Je draagt bij aan de ontwikkeling van je projectteam en de klantorganisatie. Dit doe je op een plezierige manier die mensen energie geeft. Daarnaast bouw je een professionele en persoonlijke relatie op met de opdrachtgevers met wie je intensief werkt. En je onderhoudt die relaties. Je ziet commerciële mogelijkheden en zet deze om in opdrachten die toegevoegde waarde hebben voor je opdrachtgevers en voor P5COM.

Wie ben je?

Je eigenschappen

  • Je bent resultaatgericht, integer, energiek en gedisciplineerd.
  • Je werkt vanuit je persoonlijke passie en oprechte interesse.
  • Je hebt er plezier in om samen met anderen het verschil te maken.

Je talenten

  • Je bent organisatorisch zeer sterk. Je brengt focus aan, bundelt krachten en kijkt en denkt vooruit.
  • Je hebt uitstekende analytische kwaliteiten. Je bent leergierig, en snel en to the point in je oordeelsvorming.
  • Je hebt een groot probleemoplossend vermogen, waarbij je flexibel bent en goed in het afwegen van belangen.
  • Je bent ondernemend en commercieel sensitief. Je krijgt energie van het creëren van nieuwe kansen.

Je expertise en ervaring

  • Je hebt een relevante academische opleiding met bedrijfseconomische of bedrijfskundige focus.
  • Je bent vakkundig op het gebied van bedrijfsvoering en verander- en projectmanagement.
  • Je hebt meerdere projecten naar volle tevredenheid van je opdrachtgevers afgerond en opdrachtgevers geven graag een referentie af.

Wat bieden we?

P5COM heeft een open en betrokken cultuur. We vinden het belangrijk dat je echt onderdeel van het P5COM-team kunt zijn. Daarom is onze intentie altijd om voor langere tijd samen te werken, ook met freelance collega’s. En dus maken we ook geen onderscheid met collega’s in vaste dienst. Je bent van harte welkom op onze trainingsdagen en andere interne events. We bieden je vrijheid en verantwoordelijkheid, met veel ruimte voor verdieping en verbreding. Je gaat werken in een omgeving met ervaren collega’s die graag met je meedenken om ervoor te zorgen dat we voor al onze opdrachtgevers de juiste kennis paraat hebben.

Interesse?

Neem contact op met Christel van den Kommer, Management Assistent, via career@p5com.eu  of 06 109 90 919.

Als je naast je CV en motivatiemail een sollicitatievideo stuurt, heb je een streepje voor. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Gerelateerde artikelen