MENU

RONDE TAFEL Inschrijving digitale ronde tafel doelmatigheid wijkverpleging

De kracht van lef – en van een ander perspectief. Leren van en met elkaar.

Leuk dat u zich inschrijft voor de digitale ronde tafel op 22 juni 2022 van 15:30-17:00 uur, met als thema doelmatigheid in de wijkverpleging. De Ronde-Tafel is bedoeld voor directeuren en managers in de wijkverpleging om met P5COM collega’s èn elkaar in gesprek te gaan.

Vul het formulier hieronder in om je inschrijving af te ronden. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een bevestiging per email. Eén dag voor het ronde tafel ontvang je de link naar de Teams-omgeving. 

Inschrijven digitale ronde tafel Thuiszorg

Ronde tafel: van en met elkaar leren

We zien ook dat de sector op veel vlakken nog worstelt. Hoe past de inzet van technologie en nieuwe hulpmiddelen bij persoonlijke zorg? Hoe faciliteren we het goede gesprek hierover met collega’s en cliënten? Hoe zorgen we voor een goede toerusting van onze wijkverpleegkundigen? En hoe richten we ons zoveel mogelijk op passende zorg? En wat ís dat dan, passende zorg? Veel organisaties zetten vol in op de efficiëntie van het werk, maar kunnen nog scherper focussen op de effectiviteit. Daarover gaat onze digitale ronde tafel. Samen met managers en directeuren uit de sector leggen we de nadruk  op oorzaken, oplossingen, en vooral: het delen van kennis.  

Agenda

  • Reflectie vanuit P5COM op de uitdagingen van minder capaciteit en meer zorgvraag
  • Inspiratie over hoe je werk maakt van passende zorg
  • Ronde-Tafel gesprek om ideeën, producten en/of aanpak onderling te delen
  • Ruimte voor interactie, vragen en discussie