MENU

ONLINE MASTERCLASS Goed werk met het ZPM

Het afgelopen jaar ondersteunde P5COM verschillende ggz-organisaties bij de invoering van het ZPM. We verzamelden kennis over thema’s als ruimte om te behandelen, shared decision making en het sturen op uren. Die kennis delen we graag tijdens onze online masterclass Goed werk met het Zorgprestatiemodel.

De masterclass is bedoeld voor directeuren en managers behandeling, controllers en teamleiders.

Interactief en praktisch

De masterclass is een interactieve sessie, waarbij we vragen verzamelen en antwoorden delen. Dit doen we aan de hand van vijf thema’s die we eerder ophaalden tijdens ronde tafels met directeuren, behandelaren en managers. Deze thema’s zijn:

  • Ruimte voor behandelaren
  • Meer tijd voor de cliënt
  • Effectiever behandelen
  • Sturen op uren
  • Leren en verbeteren

Woensdag 5 april van 16.00 tot 17.30 uur

De online masterclass vindt plaats op woensdag 5 april van 16.00 tot 17.00 uur. Project Director Rob Janssen en consultant Stephanie Vennekens nemen je mee in hun ervaringen, en de do’s en don’ts. Natuurlijk is er ook ruimte voor het uitwisselen van eigen praktijkvoorbeelden.

Vul het formulier hieronder in om je in te schrijven. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een bevestiging per email. Eén dag voor de masterclass ontvang je de link naar de Teams-omgeving. 

Schrijf je in voor de online masterclass Goed werk met het ZPM