MENU

MBO

Doe mee aan een groots hardloopevenement – en steun de opleiding van hulphonden

De ultieme twee vliegen in één klap: die slaat u met The Big Run. U doet mee aan een prachtig hardloopevenement én u steunt de opleiding van hulphonden. Als u gaat lopen met uw gezin, of zelfs uw hond meeneemt, maakt u er helemaal een mooie dag van. Sfeer proeven? Kijk de aftermovie van The Big Run 2018.

Ren zo veel (of weinig) als u wilt …

Op zondag 6 oktober klinkt het startschot voor de tweede editie van The Big Run. Iedereen kan meedoen aan dit hardloopevenement voor het goede doel. U kunt kiezen uit vier runs: 2, 5, 10 en 21 kilometer. Bijzonder aan The Big Run is de mogelijkheid om met een hond deel te nemen aan de runs van 2 en 5 kilometer. De start- en finishlocatie is het opleidingscentrum van Hulphond Nederland in Herpen (NB).

… en steun het werk van Hulphond Nederland

Meedoen aan The Big Run kost (afhankelijk van de afstand) 7,50 tot 30,00 euro. Het inschrijfgeld gaat in zijn geheel naar Hulphond Nederland. Dit lukt doordat de organisatiekosten van evenement worden gedragen door sponsoren Royal Canin, Athlon en P5COM. En als ú zich laat sponsoren, brengt u nog meer geld bijeen voor het goede doel.

… net zoals P5COM al een aantal jaren doet

P5COM en Hulphond Nederland werken inmiddels ruim vijf jaar samen. Managing Partner van P5COM Paul Arakelian: ‘Deze honden helpen mensen in kwetsbare situaties om weer mee te kunnen doen. Dat is een prachtig doel. Het kost veel tijd en inspanning om een hond te trainen, maar als een hond in een gezin is, is het effect meteen zichtbaar. Dat is ook de kern van onze manier van werken: de combinatie van een heel goede voorbereiding, hands on werken en dan meteen merkbaar resultaat.’

Sfeer proeven? Kijk de aftermovie van The Big Run 2018. Inschrijven voor The Big Run kan op www.thebigrun.nl.

Gerelateerde artikelen