MENU

Managing Consultant

Almir Zukic

Mensgerichte bedrijfskundige die zorgorganisaties helpt hun impact te vergroten

Managing Consultant

Almir Zukic

Mensgerichte bedrijfskundige die zorgorganisaties helpt hun impact te vergroten

Mensgerichte bedrijfskundige …

Almir studeerde Bedrijfskunde in Amsterdam en rolde daarna het bedrijfsleven in. Als consultant specialiseerde hij zich in Enterprise Performance Management. In die rol is hij de spin in het web die schakelt met de hele organisatie, van RvB tot projectteam. En in dat schakelen ligt Almirs kracht: hij legt makkelijk contact, is oprecht geïnteresseerd en is intrinsiek gedreven om mensen te helpen.

Energie krijgt Almir van de natuur. Of hij nu met vrouw en kinderen door een bos sjouwt, of in de Zwitserse Alpen een via ferrata bedwingt.

… die zorgorganisaties helpt hun impact te vergroten

Almir heeft zijn bedrijfskundig inzicht meer dan op orde, en combineert dat met de sensitiviteit om soepel te opereren binnen een organisatie. Hij is daarnaast een gedreven coach en trainer, die mensen inspireert en enthousiasmeert van plan tot implementatie. Zo helpt hij zorgorganisaties hun prestaties te verbeteren en vooral: hun impact te vergroten.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op