MENU

Managing Consultant

Anne-Marie Jasper-van Nellen

Scherpe en ervaren zorgbedrijfskundige, die helpt om orde op zaken te stellen

Managing Consultant

Anne-Marie Jasper-van Nellen

Scherpe en ervaren zorgbedrijfskundige, die helpt om orde op zaken te stellen

Scherpe en ervaren zorgbedrijfskundige …

Anne-Marie studeerde Beleid en Management Gezondheidszorg in Rotterdam, en ging al jong aan de slag als zorginkoper. De jaren daarna werkte ze als manager, directeur en partner in het hele zorglandschap: van zorggroep tot ziekenhuis, en van verzekeraar tot consultancy. Ze bleek sterk in pionieren: nieuwe functies ontwikkelen, vastgelopen structuren lostrekken. Dat doet ze met respect en empathie voor mensen, maar altijd helder en scherp op de inhoud.

Sport is ontspanning, voor Anne-Marie. Snowboarden doet ze bijvoorbeeld al twintig jaar – en ze is nog lang niet van plan om te stoppen.

… die helpt om orde op zaken te stellen


Anne-Marie helpt organisaties serieus orde op zaken te stellen in de financiën of de bedrijfsvoering. Dat doet ze niet door een exact einddoel te bepalen, maar door beweging in de juiste richting te creëren. Ze brengt processen in beeld, stelt vast waar het spaak loopt, en zet de lijnen uit. Vervolgens neemt ze mensen daarin mee. Zodat veranderingen ook oplossingen blijken. En blijven.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op