MENU

Managing consultant

Bas Magilse

Specialist in HRM en personeelsplanning
levert maatwerk in zorg en welzijn

Managing consultant

Bas Magilse

Specialist in HRM en personeelsplanning
levert maatwerk in zorg en welzijn

Tel +31 6 374 10 639
Skype p5com.bas.magilse
Mail b.magilse@p5com.eu

Specialist in HRM en personeelsplanning …

Bas begon zijn carrière in de reclame en de grafische industrie. Daar leerde hij het werken met deadlines en het écht doorgronden van de klantvraag. Vaardigheden die hem goed van pas kwamen toen hij manager werd. Commercieel manager, vestigingsmanager, personeel- & planningsmanager – Bas was het allemaal. Bij zorginstellingen, kunst- en cultuurinstellingen én bij Randstad.

Bas: ‘Ik wil oprecht bijdragen aan een betere zorg en bejegening voor mevrouw Jansen in kamer 11a.’

… levert maatwerk in zorg en welzijn

Bas is van de integrale aanpak. Zijn specialisme ligt bij capaciteitsplanning, roostering en flexibilisering voor zorg en welzijn én de arbeidsbemiddelingsbranche. Daarbij heeft hij oog voor beleid, proces, systemen en gedrag. Hij levert inzicht en overzicht en zorgt dat die uitmonden in gedragsverandering. Alles staat daarbij in verbinding met elkaar, relatie is resultaat. Of zoals Bas het zelf zegt: ‘Structurele problemen vragen om een structurele oplossing. Organisaties zoeken vaak wel een brandweerman, maar vergeten de brandhaard aan te pakken.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP