MENU

Tekstschrijver

Christine Elion

Gedreven professional met open blik
en oog voor wat het verschil maakt

Tekstschrijver

Christine Elion

Gedreven professional met open blik
en oog voor wat het verschil maakt

Tel +31 6 215 20 050
Skype c.elion@p5com.eu
Mail c.elion@p5com.eu

Gedreven professional met open blik …

Christine is een allround professional op het gebied van taal en communicatie. Zij studeerde Vertaalwetenschap (Engels, Spaans) aan de Universiteit van Amsterdam en werkte bij verschillende reclamebureaus. Daarnaast bekwaamde zij zich als (juridisch) simultaantolk en tolk in kwalitatief marktonderzoek (FMCG, medisch). Zo leerde zij meerdere invalshoeken van het vak kennen.

Christine vindt u ook op het hockeyveld, op het water, op hardloopschoenen of lezend in een tijdschrift, boek of kookboek.

… en oog voor wat het verschil maakt

Kenmerkend voor haar teksten is dat zij de dingen graag laat zien zoals ze zijn. De input van P5COM en haar opdrachtgevers biedt eigenlijk altijd meer dan genoeg stof voor een goed of zelfs indrukwekkend artikel.

 

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP