MENU

Projectmanager

Dorien van der Winden

Organisatiepsycholoog met verstand van bedrijfskunde, die doelen haalt dankzij vasthoudendheid.

Projectmanager

Dorien van der Winden

Organisatiepsycholoog met verstand van bedrijfskunde, die doelen haalt dankzij vasthoudendheid.

Tel +316 239 56 663
Skype p5com.dorien.vanderwinden
Mail d.vanderwinden@p5com.eu

Organisatiepsycholoog met verstand van bedrijfskunde …

Dorien studeerde sociale en organisatiepsychologie en werkte onder meer in het recruitment. Daar kwam ze veel in contact met business controllers. ‘En ik dacht: dát is een interessant beroep.’ Vandaar dat ze Bedrijfskunde ging studeren aan Nyenrode. Nu verbindt ze het beste van die twee werelden als projectmanager.

Dorien verlegt in haar vrije tijd graag grenzen, door buiten te bootcampen.

… die doelen haalt dankzij vasthoudendheid

Ontzettend vasthoudend, dat is Dorien. En gericht op een goede samenwerking met haar klanten. Ze stuurt projectteams aan en overlegt met opdrachtgevers. Steeds met in het achterhoofd dat de afgesproken doelen gehaald worden. ‘Niet iedereen heeft er aan het begin van zo’n proces zin in, maar uiteindelijk zijn mensen blij, omdat ze resultaten zien.’

 

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP