MENU

Consultant

Eva Roels

Bedrijfskundige die snel concreet wordt
laat processen én teams beter draaien

Consultant

Eva Roels

Bedrijfskundige die snel concreet wordt
laat processen én teams beter draaien

Bedrijfskundige die snel concreet wordt …

Eva studeerde Hotel- en eventmanagement, en rondt momenteel een master Bedrijfskunde af. Ze is sterk in alles dat met regelen en organiseren te maken heeft. Ze ziet snel waar de schoen wringt. Vervolgens is het een kwestie van doorpakken: ‘Wat gaan we wanneer doen, en wanneer zijn we tevreden? Dat moet helder zijn.’ Zo werkte ze ook al bij de Sociale Verzekeringsbank, waar ze als team- en projectleider onder meer de interne kwaliteitsstructuur vormgaf.

Eva wandelt graag in de bergen, en is ook dan altijd te porren voor een uitdaging. Pittig raften bijvoorbeeld, of downhill mountainbiken.

… laat processen én teams beter draaien

Kostenbesparingen of procesverbeteringen realiseren, daar helpt Eva zorgorganisaties bij. Ze doet daarbij niet aan symptoombestrijding, maar zoekt altijd naar de dieperliggende oorzaak. Is die helder, dan helpt ze processen beter in te richten, terwijl de focus op de klant blijft. Bovendien helpt ze als trainer teams en individuen beter samen te werken – ook aan nieuwe doelen of in nieuwe structuren.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op