MENU

Managing Consultant

Gert Schaaij

Doortastende leidinggevende
die mensen en organisaties laat groeien

Managing Consultant

Gert Schaaij

Doortastende leidinggevende
die mensen en organisaties laat groeien

Tel +31 6 411 52 001
Skype p5com.gert.schaaij
Mail g.schaaij@p5com.eu

Doortastende leidinggevende …

Gerts sterkste punt? Prioriteiten stellen. Zodat er ruimte ontstaat voor de vraag: waar zijn we eigenlijk mee bezig? Gert studeerde HBO-V en haalde zijn master Healthcare Management aan de Erasmus Universiteit. Hij groeide door van verpleegkundige naar afdelingshoofd van een grote cardiochirurgische afdeling, voordat hij overstapte naar P5COM.

Gert is ook echt druk als hij níet werkt: met zeilen, lezen, koken én trompet spelen.

… die mensen en organisaties laat groeien

Zijn doortastende manier van werken, dient vooral om andere mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen. Want pas dan kan ook een organisatie groeien. Gert loopt graag op de werkvloer mee, zodat hij met eigen ogen kan zien waar knelpunten en kansen liggen. Het mooiste moment voor Gert: als hij merkt dat alle onderdelen van een verandertraject positief op elkaar inhaken.

 

Recente artikelen van Gert Schaaij

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP