MENU

Operations director

Harry Corstens

Officier en diplomaat die moeilijke thema’s bespreekbaar maakt
en die organisaties helpt hun missie en visie te realiseren

Operations director

Harry Corstens

Officier en diplomaat die moeilijke thema’s bespreekbaar maakt
en die organisaties helpt hun missie en visie te realiseren

Tel +31 6 573 19 213
Skype p5com.harry.corstens
Mail h.corstens@p5com.eu

Officier en diplomaat die moeilijke thema’s bespreekbaar maakt …

Harry studeerde militaire bedrijfskunde aan de Koninklijke Militaire Academie te Breda en Politieke en Sociale Wetenschappen in Parijs. Hij heeft een indrukwekkende internationale carrière als officier en militair diplomaat achter de rug. Harry is een krachtige persoonlijkheid die de vinger snel op de zere plek legt en moeilijke thema’s bespreekbaar maakt op elk niveau van een organisatie.

Ook met vragen over het paradijselijke eiland Isla Margerita kunt u bij Harry terecht. Hij antwoordt in vloeiend Frans of Spaans.

… en die organisaties helpt hun missie en visie te realiseren

Organisaties helpen hun missie en visie te formuleren én realiseren. Dat is de passie van Harry. Hij laat mensen beter samenwerken en legt zo de basis voor een verbetering in de hele organisatie. ‘Ik krijg erg veel energie als we samen met de klant onze tanden in relevante en belangrijke thema’s zetten: van probleem naar geborgde oplossing.’

 

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP