MENU

Interim Professional

Henk Jan van Zadelhoff

Gedreven leidinggevende die structuur en plezier brengt en zo teams écht verder helpt

Interim Professional

Henk Jan van Zadelhoff

Gedreven leidinggevende die structuur en plezier brengt en zo teams écht verder helpt

Gedreven leidinggevende die structuur en plezier brengt …

Zeg Henk Jan en je zegt structuur. Al tijdens zijn middelbare schooltijd bedacht hij een systeem waarin alle gegevens van wielrenners bij elkaar stonden. Het bracht hem tot bij Radio Tour de France. Als manager combineert deze bedrijfseconoom zijn behoefte aan overzicht met een mensgerichte aanpak. Want als medewerkers plezier hebben in hun werk, komt de rest bijna vanzelf, is zijn stelling.

Wedstrijdje voetbal fluiten, naar de sportschool, langeafstandswandelingen maken. Henk Jan sport veel en graag. Óók omdat hij daardoor als echte Bourgondiër vitaal blijft.

… en zo teams écht verder helpt

Henk Jan werkt volgens de principes van dienend leiderschap. Dat deed hij in de afgelopen jaren bij veel verschillende bedrijven en organisaties. Hij gaat uit van rust en vertrouwen. En hij is niet snel tevreden. Continu verbeteren is waar het hem om gaat. Elke dag opnieuw de juiste dingen doen. Zo helpt hij teams echt verder.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op