MENU

Trainer & Coach

Ingrid van den Broek

Commerciële inspirator die op maat traint en zo blijvende verandering tot stand brengt.

Trainer & Coach

Ingrid van den Broek

Commerciële inspirator die op maat traint en zo blijvende verandering tot stand brengt.

Tel +316 493 18 342
Skype p5com.ingrid.broek
Mail i.vandenbroek@p5com.eu

Commerciële inspirator die op maat traint …

‘Is het nu al voorbij?’, is de vraag die Ingrid vaak krijgt. Logisch ook. Want Ingrid traint en coacht nooit uit een boekje. Ze werkt op maat, is mensgericht, inspireert deelnemers en daagt hen uit om naar of over de rand van de comfortzone te gaan. Vaak loopt ze mee de werkvloer op, om deelnemers te leren hun kwaliteiten nog meer te gebruiken.

Ingrid is een avonturier, ze zoekt inspiratie en geeft die door. Zo zeilde ze de wereld rond en schreef ze een boek over wat dat met haar deed: ‘Loslaten op zee is gekkenwerk’.

… en zo blijvende verandering tot stand brengt

‘Wat is er nodig voor permanente verandering en hoe daag ik mensen uit om het beste uit zichzelf te halen?’ Dat is de vraag die Ingrid steeds stelt. Daarom betrekt ze óók de managers bij een training. ‘Zo creëren we commitment bij de top en een sense of urgency bij de deelnemers.’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP