MENU

Managing consultant

Jan-Bas Naarding

Organisatiedeskundige die diep doorvraagt
en van daaruit concrete verbeteringen realiseert

Managing consultant

Jan-Bas Naarding

Organisatiedeskundige die diep doorvraagt
en van daaruit concrete verbeteringen realiseert

Tel +31 6 239 56 663
Skype p5com.jan.naarding
Mail j.naarding@p5com.eu

Organisatiedeskundige die diep doorvraagt …

Jan-Bas studeerde Beleid, Communicatie & Organisatie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij deed bij het ministerie van VWS, en later als consultant, ervaring op met analysemodellen, cliëntervaringsonderzoek en het verbeteren van financiële resultaten. Zijn kracht: goed luisteren naar wat mensen willen – en daar diep op doorvragen.

Jan-Bas deelt ook met veel plezier tips en adviezen over triatlons.

… en van daaruit concrete verbeteringen realiseert

Jan-Bas zoekt samen met zijn klanten grondig uit waar de oorzaken van problemen zitten. En hij zorgt dat ze opgelost worden. Bijvoorbeeld met betere financiële processen of nieuwe zorgprogramma’s. En van mensen die geen zin hebben om te veranderen, maakt hij mensen die overtuigd zijn van de meerwaarde van zo’n verandering. Omdat ze bijvoorbeeld zien hoe het leidt tot efficiëntere en betere zorg voor de cliënt.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP