MENU

Managing Consultant

Jan De Vos

Managing consultant met internationale ervaring
die de toekomst van organisaties veilig stelt

Managing Consultant

Jan De Vos

Managing consultant met internationale ervaring
die de toekomst van organisaties veilig stelt

Tel +31 6 577 27 035
Skype p5com.jan.devos
Mail j.devos@p5com.eu

Managing consultant met internationale ervaring …

Jan studeerde politieke en sociale wetenschappen aan de Universiteit van Leuven. Daarna ging hij aan de slag als managing consultant. Hij voerde opdrachten uit voor verschillende gerenommeerde opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Zijn specialismen zijn het ontwikkelen van nieuwe werkmethodieken, het versterken van managementvaardigheden en het aansturen van bedrijfsprocessen.

Jan reist ook graag naar minder evidente reisbestemmingen zoals Spitsbergen en Noord Korea.

… die de toekomst van organisaties veilig stelt

‘Ik wil de toekomst van een organisatie veiligstellen’, zegt Jan over zijn werk. Hij geeft mensen inzicht in de gegevens van hun organisatie, zodat data ook daadwerkelijk informatie opleveren. En hij werkt aan gedragsverandering, zodat medewerkers een wezenlijke bijdrage leveren aan het organisatiedoel.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP