MENU

Consultant

Pepijn Kromhout

Nieuwsgierige duizendpoot, helpt zorgorganisaties en ngo’s blijvend te veranderen

Consultant

Pepijn Kromhout

Nieuwsgierige duizendpoot, helpt zorgorganisaties en ngo’s blijvend te veranderen

Nieuwsgierige duizendpoot …

Pepijn studeerde Industrial and product design, maar besloot al gauw aan het werk te gaan. Via werk in de bouw, de zorg, verschillende lokale overheden én de IT werd hij interim manager, projectleider en consultant. Hij is analytisch sterk, gaat grote uitdagingen met veel plezier aan en hecht grote waarde aan de maatschappelijke betekenis van zijn werk.

In zijn vrije tijd? Dan is Pepijn motorrijinstructeur. Of maakt hij tochten op de motor die hij zelf opknapte. Naar de Noordkaap, bijvoorbeeld. Of naar Ulaanbaatar.

… helpt zorgorganisaties en ngo’s blijvend te veranderen

Echt contact, een gedeelde belevingswereld en een gezamenlijk doel. Dat is wat Pepijn zoekt in alle gesprekken die hij voert. Daardoor zijn gesprekken met de Raad van Bestuur net zo interessant als met verplegenden. Het helpt hem niet alleen een helder beeld te krijgen van een organisatie, maar het maakt het ook makkelijker anderen te inspireren voor blijvende verandering.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op