MENU

Managing Consultant

Peter Zanders

Ervaren verandermanager
die ziet, inziet, doorziet en overziet

Managing Consultant

Peter Zanders

Ervaren verandermanager
die ziet, inziet, doorziet en overziet

Tel +31 6 543 05 077
Skype p5com.peter.zanders
Mail p.zanders@p5com.eu

Ervaren verandermanager …

Peter krijgt mensen in beweging. Hij koppelt daarbij perfectionisme en ambitie aan een groot empathisch vermogen. Hij studeerde rechten in Rotterdam en deed vervolgopleidingen bij het Vredespaleis en het Goldratt Institute in Den Haag.

Peter weet óók alles over padel – de fascinerende kruising tussen squash en tennis. Al jaren populair in Spanje en Argentinië, en nu ook in Nederland in opmars.

… die ziet, inziet, doorziet en overziet

Peter vindt: verandering begint met het zien, inzien, doorzien en overzien van de bestaande situatie. Want pas dan kun je samen iets neerzetten waar een klant écht mee geholpen is. Dus zet hij zich volledig in om mensen, teams en afdelingen inzicht te geven. Door te laten zien waar een organisatie staat, wat er gebeurt als er niets verandert én door een alternatief te bieden.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP