MENU

Managing Consultant

Renate Hof

Verpleegkundige én specialist in klantcontact die organisaties helpt hun dienstverlening te verbeteren

Managing Consultant

Renate Hof

Verpleegkundige én specialist in klantcontact die organisaties helpt hun dienstverlening te verbeteren

Verpleegkundige én specialist in klantcontact …

Renate studeerde Hbo-V in Utrecht, en werkte na haar afstuderen als verpleegkundige op hectische afdelingen als hart- en vaatchirurgie. Bij een medische groothandel ontwikkelde ze zich tot verpleegkundig adviseur, en deed ze ervaring op met klantcontact. Die breidde ze uit als leidinggevende bij verschillende klantcontactcentra. Renate werkt graag samen met anderen, is analytisch sterk, en goed in motiveren. En als het moet, is ze glashelder en direct.

Renate geniet meer van momenten dan van spullen. Dat doet ze met haar familie bij een bordspel – of met 20 vrienden bij een concert of festival.

… die organisaties helpt hun dienstverlening te verbeteren

Renate helpt organisaties om hun dienstverlening structureel te verbeteren. Haar focus ligt daarbij op het klantcontact. Dat kan áltijd beter, daar is ze van overtuigd. Want de werkdruk is vaak hoog en, mede daardoor, de kwaliteit te laag. Samen met het team brengt ze in kaart wat de problemen zijn, en bouwt ze aan oplossingen voor nu én de toekomst.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op