MENU

Stagiair

Savanne Sturkenboom

Masterstudent Social, Health and Organisational Psychology, die de impact van leiderschap inzichtelijk maakt

Stagiair

Savanne Sturkenboom

Masterstudent Social, Health and Organisational Psychology, die de impact van leiderschap inzichtelijk maakt

Masterstudent Social, Health and Organisational Psychology … 

Savanne studeert in Utrecht en zit nu in de laatste fase van haar opleiding. Daarin heeft ze gekozen voor de richting Organisational Psychology. Ze wil haar kennis over mens en organisatie combineren, en oplossingen aandragen uit verschillende perspectieven. Met als doel: organisaties en hun medewerkers verder helpen. Die impact heeft ze het liefst in de zorg. Want mensen helpen, daar krijgt ze energie van.

Stilzitten? Dat is niks voor Savanne. In haar vrije tijd is ze het liefst aan het reizen, wandelen, racefietsen of skiën.

… die de impact van leiderschap inzichtelijk maakt

In haar tijd bij P5COM doet Savanne onderzoek naar de impact van leiderschap op de performance van organisaties. Dat doet ze aan de hand van vragenlijsten en interviews, en door grondige bestudering van medewerker- en cliënttevredenheid en financiële kaders. En waar dat kan, helpt ze ook meteen mee in de praktijk.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op