MENU

Consultant

Tess Koremans

Ambitieuze specialist in zorgbeleid die organisaties beter laat presteren

Consultant

Tess Koremans

Ambitieuze specialist in zorgbeleid die organisaties beter laat presteren

Ambitieuze specialist in zorgbeleid …

Tess kreeg haar liefde voor de zorg met de paplepel ingegoten. Haar beide ouders zijn arts, en zelf studeerde ze Gezondheid & Leven in Amsterdam. Daar haalde ze ook haar master in Health Science, Policy and Organization of Healthcare. Geneeskunde was ook een optie, maar dat vond ze te klinisch. Liever heeft ze structurele impact.

In haar vrije tijd is Tess vooral druk met sport  – van pilates tot kickboksen, en van wandel tot skiën.

… die organisaties beter laat presteren

Tess is sterk in het scheppen van orde in schijnbare chaos. Complexe structuren doorziet ze snel,  en ze heeft altijd oog voor het grotere geheel. Zo helpt ze organisaties beter te presteren, of het nu gaat om het verbeteren van kwaliteit, of om het vergroten van de balans tussen kosten en baten. Het helpt daarbij dat ze een uitstekend gevoel voor de krachtenvelden in een organisatie heeft.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op