MENU

Consultant

Tessa Luikens

Gezondheidswetenschapper met brede blik die organisaties snel en mensgericht helpt te verbeteren

Consultant

Tessa Luikens

Gezondheidswetenschapper met brede blik die organisaties snel en mensgericht helpt te verbeteren

Gezondheidswetenschapper met brede blik …

Tessa studeerde Gezondheidswetenschappen in Maastricht en haalde een master Health Economics, Policy en Law in Rotterdam. Daar voegde ze ook nog een master International Development Studies aan toe. Tessa heeft een open blik en is pragmatisch ingesteld. Haar scriptie schreef ze over de zorg in Kenia, en in Portugal was ze tussenpersoon voor lokale zorgverleners en Nederlandse verzekeraars.

Tessa is gek op iedere teamsport, én op pilates. Dat doet ze iedere dag.

… die organisaties snel en mensgericht helpt te verbeteren

Tessa is theoretisch uitstekend onderlegd, maar is vooral van het doen. Want, zegt ze zelf, ‘rapporten alleen lossen niets op. Het draait om de implementatie.’ Tessa helpt zorgorganisaties om systemen en processen duurzaam te verbeteren. Daarbij werkt ze mensgericht en maakt ze makkelijk contact. Zo krijgt ze snel helder wat er aan schort, én krijgt ze mensen in beweging.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op