MENU

Managing Consultant

Tim van Broekhoven

Biomedisch ingenieur met liefde voor processen, die helpt om meetbaar te beter te presteren

Managing Consultant

Tim van Broekhoven

Biomedisch ingenieur met liefde voor processen, die helpt om meetbaar te beter te presteren

Biomedisch ingenieur met liefde voor processen …

Tim studeerde Biomedical Engineering in Delft, en ging daarna ook daadwerkelijk aan de slag als ingenieur. Toen ervoer hij dat zijn hart niet zozeer lag bij instrumenten en machines, maar meer bij mensen en processen. Hij krijgt er energie van om mensen beter en prettiger te laten werken. Dat deed hij als consultant, projectmanager en operational change manager in verschillende sectoren, van sales tot zorg.

Ook voor een bed, kast of tafel bent u bij Tim aan het juiste adres. In zijn vrije tijd is hij een gepassioneerd meubelmaker.

… die helpt om meetbaar te beter te presteren

Tim is analytisch sterk én goed met mensen. Zelf noemt hij zich sleutelaar en coach. In ieder geval legt hij snel verbanden en relaties, en krijgt hij er een kick van als het lukt om met kleine aanpassingen grote verbeteringen neer te zetten. Hij neemt mensen en organisaties mee naar de kern van een probleem, en zorgt ervoor dat oplossingen ook echt werken. Dat moet altijd meetbaar zijn, is zijn overtuiging. Want vage verandering, is geen verandering.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op