MENU

Managing Consultant

Timen Jan Veenstra

Cultuur- en organisatiekundige met open blik
die maatschappelijke organisaties helpt hun doelen te halen

Managing Consultant

Timen Jan Veenstra

Cultuur- en organisatiekundige met open blik
die maatschappelijke organisaties helpt hun doelen te halen

Cultuur- en organisatiekundige met open blik …

Timen studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en werkte jarenlang als zelfstandig theaterschrijver. Hij is intrinsiek nieuwsgierig, heeft een open blik en denkt altijd vanuit mensen. Daarom zette hij ook een platform voor talentontwikkeling op. Met die bedrijfs- en projectmatige ervaring op zak, besloot hij het roer om te gooien. Hij deed een master in Culture, Organization and Management en studeerde cum laude af.

Schrijven voor theater blijft Timen altijd doen. Net als sporten. Daarbij zijn tennis, fitness en duiken zijn favorieten.

… die maatschappelijke organisaties helpt hun doelen te halen

Timen weet vanuit de praktijk hoe het is om commercieel te werken in de publieke sector. En hij heeft een uitstekend gevoel voor organisatieculturen. Daarmee helpt hij organisaties hun doelen te halen. Of die nou draaien om klanttevredenheid, operationele processen of duurzaamheid. Timen levert daarbij altijd maatwerk. Want, zegt hij, ‘Organisaties stellen doelen, maar de individuen halen ze.’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op