MENU

Trainer en coach

Vivian van Bergen

Trainer en coach met brede ervaring
die mensen en teams in beweging krijgt

Trainer en coach

Vivian van Bergen

Trainer en coach met brede ervaring
die mensen en teams in beweging krijgt

Tel +31 6 424 70 752
Skype p5com.vivian.vanbergen
Mail v.vanbergen@p5com.eu

Trainer en coach met brede ervaring …

Vivian studeerde Home economics and business aan Wageningen University en werkte als kwaliteitsadviseur en consultant in de zorg en andere branches. Ze ontdekte dat het ontwikkelen van mensen haar de meeste voldoening gaf, en dus werd ze trainer en ondernemer. Nu traint en coacht ze al jaren mensen – van medewerker tot CEO.

Naast de beweging de balans: Vivian zoekt die altijd tussen werk, gezin, sporten en samenzijn met vrienden

… die mensen en teams in beweging krijgt

Vivian helpt teams om in beweging te komen. Het met elkaar te hebben over vragen als: wat is onze bedoeling? En hoe werken we optimaal samen om ons doel te bereiken? Ze werkt vanuit passie en compassie, maar schuwt confrontaties niet. Zelf zegt ze: ‘Mensen willen vrijheid en organisaties bieden kaders. Dat kan schuren. Ik kan er niet direct voor zorgen dat mensen doen wat bij ze past, maar ik kan wél een bril aanreiken waardoor ze anders gaan kijken naar zichzelf en hun situatie.’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP