MENU

Managing Consultant

Werner Kool

Consultant die uitgaat van betekenis en veranderingen concreet en uitvoerbaar maakt

Managing Consultant

Werner Kool

Consultant die uitgaat van betekenis en veranderingen concreet en uitvoerbaar maakt

Consultant die uitgaat van betekenis …

Werner is geschoold als marineofficier. Hij werkte op de brug en in de commandocentrale. Het managen beviel. Hij ging bedrijfskunde studeren en werkt nu als consultant en interimmanager. In de zorg, bij woningcorporaties en in de industrie. Werner wil dat zijn werk betekenisvol is. Dat hij zichzelf elke dag ontwikkelt én medewerkers helpt om leniger van geest te worden. Want – zo is zijn overtuiging – veranderingen komen en gaan, daar wil je goed mee om kunnen gaan.

Hardlopen, wandelen (lange afstanden), lezen – en het liefst in de buitenlucht. Dat is hoe Werner ideeën opdoet, en ruimte ervaart.

… en veranderingen concreet en uitvoerbaar maakt

Werner loopt niet weg voor lastige situaties en kan abstracte doelen goed tastbaar maken. Wat betekent dit doel voor jou? Dat maakt veranderingen begrijpelijk en uitvoerbaar. Bovendien geeft Werner veranderingen zó vorm dat medewerkers er plezier aan beleven. Ze omarmen de nieuwe situatie, en zien er het voordeel voor zichzelf van in. Daardoor zijn de resultaten blijvend.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op