MENU
Flyer Symposium borgen van RGS

Op woensdag 19 april 2023 organiseren de ‘Leercirkel RGS’, ‘Aedes’ en ‘P5COM’ het symposium ‘Bestuurlijke Borging RGS’. Op deze dag delen we op inspirerende en uitdagende wijze onze kennis en kunde op het gebied van RGS. Het symposium is exclusief voor bestuurders van woningcorporaties en levert 8 PE-punten op. De kosten voor het symposium bedragen €225,- exclusief btw.

Ketensamenwerking

RGS als antwoord op de uitdagingen voor de komende jaren

Het belang van samenwerking in de keten gaat in de woningcorporatiesector de komende jaren fors toenemen. De voorliggende verduurzaming van de honderd duizenden woningen, met in het achterhoofd onder meer de krapte op de arbeidsmarkt en stijgende materiaalprijzen, leidt tot intensivering van de samenwerking met bouwbedrijven, installatiebedrijven, bouwkundig en installatietechnisch adviseurs, onderhoudsbedrijven, etc. Maar de wijze waarop deze samenwerkingen richting te geven en te borgen in de organisatie is voor veel corporatiebestuurders nog een puzzel.

Kwalitatief hoogwaardig programma met 8 PE-punten

Uitgangspunt is een kwalitatief hoogwaardig programma, dat inspeelt op actuele thema’s waarvan bestuurders “wakker van liggen”. Centraal staat het Resultaat Gericht Samenwerken in een bestuurlijke context, waarbij inzichten, ervaringen en expertise actief worden uitgewisseld. Deelname levert niet alleen een hoop nieuwe kennis, connecties en inzichten op, het symposium is ook goed voor 8 PE-punten.

Foto van een vragensteller tijdens een symposium
Dagvoorzitter Tom van 't Hek

Interessante sprekers, break-outsessies en workshops

Het beloofd een dag vol interessante sprekers en interactie te worden. En dat onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Tom van ‘t Hek.

  • 08:30 – Ontvangst
  • 09:00 – Welkom en opening
  • 09:15 – Keynote-spreker, met aansluitend discussie
  • 10:15 – Tweede sprekersblok, met aansluitend discussie
  • 12:00 – Lunch
  • 13:00 – Verdiepingstafels (kan t.z.t. op ingeschreven worden)
  • 15:15 – Derde sprekersblok door keynote-spreker
  • 16:15 – Lagerhuisdebat
  • 17:00 – Netwerkborrel

Reserveer alvast uw plek

Vul het formulier hieronder in om alvast uw plek voor het symposium te reserveren. Nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging per email. In aanloop naar het symposium ontvangt u meer info over het exacte programma, break-outsessies en workshops.

Inschrijfformulier Symposium Bestuurlijke Borging RGS

Geen titel
(Vereist)
Logo Leercirkel Resultaatgericht Samenwerken
P5COM logo in kleur