MENU

Stefan van Hoef Vijf vragen

Vijf vragen

Stefan van Hoef is managing consultant bij P5COM. En op het strand in Zandvoort werd hij gedwongen weer eens écht na te denken over wat dat betekent.

‘Eens in de zes weken zie ik al mijn collega’s. Dan komen we samen op onze zolderverdieping in Blaricum – of op een nog inspirerender plek ergens in het land. Die dagen knallen van de energie. Iedereen barst van de enthousiaste verhalen en deelt die vol overgave. We praten elkaar bij over de lopende projecten of gaan aan de slag tijdens een training.

De vragen

Onlangs hadden we zo’n training in een strandtent in Zandvoort. Opdracht: stel je collega vijf vragen.

  1. Waarom ben jij consultant?
  2. Waarom ben jij consultant?
  3. Waarom ben jij consultant?
  4. Waarom ben jij consultant?
  5. Waarom ben jij consultant?

Tja … Na vraag 1 waren we klaar. Ik heb geen idee. Consultant? What’s in a name? Ik help graag mensen. Dat is wat ik doe. Niet door rapporten te schrijven of door te adviseren hoe iets zou moeten, maar door iets te veranderen. Ik implementeer veranderingen en neem pas afscheid als het werkt. En dat doe ik het liefst op het snijvlak van commerciële en maatschappelijke belangen. Daar waar het een beetje begint te schuren. Dat vind ik mooi. Daarom werk ik bij P5COM. En daarom ben ik consultant.

En toen kwam vraag 2 …

Maar wacht. Was dit wel het hele verhaal? Nee! Er is meer: mijn auto is mijn kantoor. Ik geniet ervan om bij verschillende woningcorporaties in de keuken te kijken. Mijn leercurve is nog nooit zo steil geweest. De lat ligt hoog. Steeds hoger. Ik kan er niet bij, maar mijn persoonlijke ontwikkeling gaat razendsnel. De energie, het enthousiasme en de drive om te presteren binnen de organisatie geven me een boost om het beste uit mezelf te halen. Dat vind ik gaaf.

Je snapt het. Het werd een lange strandwandeling in Zandvoort. Benieuwd naar mijn antwoorden op vraag 3, 4 en 5? Stuur me een berichtje op LinkedIn. Ik neem ze graag met je door.

Stefan van Hoef

Stefan van Hoef

Specialist in vastgoed
die bouwt op vertrouwen

Gerelateerde artikelen