MENU

Marketing stage bij P5COM!

Ben jij een bachelorstudent communicatie, (online) marketing, sociale media, of commerciële economie? En zoek je een stage waarbij je onderzoek kunt doen, én alvast werkervaring opdoet met online marketing? Kies dan voor een plek bij P5COM. Dan heb jij een stage met impact. Op je eigen ontwikkeling, en op het profileren van het werkgeversmerk en commerciële merk van P5COM.Als stagiair marketing werk je mee aan de online bekendheid van P5COM. Jij bent mede-eigenaar van de socialmediakanalen en krijgt de ruimte om te stoeien met tekst en beeld. Je kunt jouw creativiteit de vrije loop laten en maakt kennis met projectmatig werken. Tegelijkertijd helpen wij je om je vaardigheden in online marketing verder te ontwikkelen.

Een stage is maatwerk. Over de precieze invulling ervan maken we met plezier afspraken met je. Over de duur en het aantal dagen per week, bijvoorbeeld. En over de vraag of je alleen ervaring wilt opdoen, of ook iets wilt onderzoeken. Al het andere is bij elke stage gelijk. Dat zetten we hieronder op een rij.

Collega's tijdens het traineeship van P5COM

Uitdagend en inspirerend …

Als marketing stagiair draai je mee in het marketingteam van P5COM. Natuurlijk zorgen we dat je alleen de verantwoordelijkheid krijgt die je aankunt. En vanzelfsprekend krijg je uitstekende begeleiding. Je werkt projectmatig samen met een team van externe en interne experts op het gebied van (recruitment) marketing, tekstschrijven en vormgeving. Allemaal mensen met veel energie die jou bovendien helpen om je als professional verder te ontwikkelen. 

… en met prima randvoorwaarden

De stagevergoeding bij P5COM is €500,- per maand. En als je onkosten maakt, bijvoorbeeld om te reizen, vergoeden we die graag. Verder ben je van harte welkom bij onze thema- en trainingsdagen en andere bijeenkomsten. Welke dat zijn, hangt van je timing af (het kerstdiner is een aanrader).

Aanmelden voor het Traineeship van P5COM

Interesse? Meld je dan snel aan

Jouw stage kan wat ons betreft op ieder moment beginnen, maar het aantal plaatsen is beperkt tot drie à vier per jaar. Dus heb je interesse? Kom dan snel in de lucht. Dat kan door je cv én je motivatie voor een stage bij P5COM te mailen naar Samantha van Yperen, Senior Marketing Specialist, via s.vanyperen@p5com.eu of neem contact met haar op via 06 15 07 10 77.

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Perla, Diante of Jelle. Of stuur ze een appje of mailtje.

Perla Breedveld - Managing Consultant

Perla Breedveld

Managing Consultant

Diante Stremmelaar - Consultant

Diante Stremmelaar

Consultant

Jelle Beterams - Consultant

Jelle Beterams

Consultant

Het proces

Binnen twee werkdagen neemt Samantha contact met je op en bespreken jullie je cv en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan stelt zij je graag voor aan één van de Managing Partners Paul Arakelian of Peter Lamme.

Onze vacatures

Meld je aan voor een stage bij P5COM

Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.

Contact

Je kunt je cv ook mailen naar Christel van den Kommer via c.vandenkommer@p5com.eu of neem contact met haar op via 06 109 90 919.

 

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Petra, Querien of René. Of stuur ze een appje of mailtje.

Diante Stremmelaar - Consultant

Diante Stremmelaar

Consultant

Perla Breedveld - Managing Consultant

Perla Breedveld

Managing Consultant

Qurien Brouwer - Managing Consultant

Qurien Brouwer

Managing Consultant