MENU

Vacature
Vacature Consultant Medisch Specialistische Zorg

Vacature Medisch Specialistische Zorg wordt besproken door P5COM

WO-denkniveau

Projecten in heel nederland

Focus op zorg

Consultant Medisch Specialistische Zorg met impact, hart voor de zorg en verbeterkracht

Minimaal 4 dagen per week | Heel Nederland | Hybride

Wil jij ziekenhuizen toekomstbestendig maken? Ben je op zoek naar manieren om snellere resultaten te behalen en zorgverbeteringen door te voeren? Breng jouw expertise naar meerdere organisaties en lever een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van ziekenhuis zorg. Bij P5COM zijn we actief in elk type ziekenhuis, van klein tot groot; van perifeer tot academisch. Ben jij een medisch specialist met een passie voor het transformeren van de zorg? Analyseer én verbeter de processen van meerdere ziekenhuizen en help ze stappen voorwaarts te maken; zowel kwalitatief als bedrijfsmatig. En voor zowel de patiënt als de medewerker. We hebben een inspirerende en uitdagende omgeving voor je, waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt.

Integraal capaciteitsmanagement wordt in overleg besproken

Anders dan jouw huidige baan

Bij P5COM begrijpen we de behoefte van medisch specialisten zoals jij om meer te betekenen in de zorg en de weg vrij te maken voor duurzame veranderingen. Onze drijfveer is om de zorgsector te versterken door bruggen te bouwen tussen medisch vakmanschap en strategisch en operationeel management.

Als Consultant Medisch Specialistische Zorg:

 • Heb je een blijvende impact op de manier waarop zorg wordt geleverd in ziekenhuizen en in de regio.
 • Werk je aan afgebakende projecten om de zorgverlening duurzaam te verbeteren met snellere resultaten.
 • Ben je het eerste aanspreekpunt voor vakgroepen en maatschappen van ziekenhuizen.
 • Ontwikkel en implementeer je verbetertrajecten in samenwerking met zorgprofessionals, leidinggevenden en medewerkers van onze klanten.

Bouw aan sterkere organisaties

Als Consultant Medisch Specialistische Zorg ben je als lid van een projectteam resultaatverantwoordelijk voor verbetertrajecten in ziekenhuizen. Je ontwikkelt en implementeert verbeterrichtingen en pragmatische oplossingen samen met andere zorgprofessionals, leidinggevenden en medewerkers van onze opdrachtgevers. Het projectteam richt zich op blijvende resultaten op het gebied van operational en service excellence: het op orde brengen van randvoorwaarden en het leveren van uitstekende zorg.

Peter en Paul in gesprek over een P5COM Interim aanbod

Met de opdrachtgever én met collega’s

Met jouw overtuigingskracht weet jij jouw adviezen direct te borgen in de organisatie. Jij neemt vakgroepen, maatschappen en managers mee in andere wijzen waarin de zorg georganiseerd moet worden. Door jouw kennis, achtergrond en implementatiekracht verzeker jij alle betrokkenen uiteenlopende verbeteropgaven succesvol te operationaliseren.

Bij iedere opdracht werk je met andere consultants. Jij draagt graag jouw steentje bij door hen te voorzien van nieuwe inzichten en perspectieven vanuit het medisch specialistische vakgebied. Op jouw beurt leer je veel van veranderkunde, executie en de bedrijfsmatige kant van het ziekenhuis.

Bekijk hoe P5COM impact heeft gehad bij Takecarebnb

In de video hieronder vertellen Yara & Qurien hoe ze impact hebben gehad op Takecarebnb en zo een bijdrage hebben geleverd aan het opvangen van vluchtelingen.

Jouw profiel

 • Je bent een (ervaren) medisch specialist in één of meerdere ziekenhuizen.
 • Je hebt interesse in of ervaring met ziekenhuisbrede projecten.
 • Je hebt oog voor alle belangen in het ziekenhuis – van patiënt tot bestuurder.
 • Je beschikt over overtuigingskracht, bent een vertrouwenwekkend persoon en staat open voor inbreng van anderen.

Waarom kiezen voor P5COM?

Bij P5COM bieden we jou de gelegenheid om werkelijk impact te maken, niet beperkt tot één ziekenhuis, maar in diverse ziekenhuizen met uiteenlopende projecten. Wij geven jou de vrijheid om oplossingen te ontwikkelen en afstand te doen van protocollair werken. Werk aan afgebakende projecten met duidelijke doelen en behaal resultaten sneller. De mogelijkheid om jouw ervaring en kennis in te zetten in diverse projecten, waarbij jij alle lagen van de organisatie kunt meenemen in de benodigde veranderingen.

Over P5COM

Bij P5COM draait alles om het versterken van organisaties met een maatschappelijk profiel, zoals in de zorg, het onderwijs, overheden en woningcorporaties. Denk aan behandelaren die dankzij vereenvoudigde processen meer tijd kunnen besteden aan patiënten, het stroomlijnen van jeugdzorgadministratie voor meer focus op jongeren en het benutten van data bij woningcorporaties voor slimme duurzaamheidsstappen. In jouw rol als consultant medisch specialistische zorg draag je wezenlijk bij aan de impact die onze projectteams maken in ziekenhuizen. P5COM bestaat uit een team van 60 betrokken professionals die samenwerken om dit doel te bereiken.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een functie voor minimaal 4 dagen per week.
 • Werken door heel Nederland in grote en kleine ziekenhuizen.
 • Vrijheid in je agenda in afstemming met projecten en collega’s.
 • Een goed salaris.
 • Bonussen voor gehaalde doelstellingen en commerciële successen.
 • Vakantiedagen, pensioen, leaseauto, smartphone en laptop.
 • Flexibiliteit in werktijden en mogelijkheid tot deels thuiswerken.
 • Een duurzame relatie met P5COM: samen gaan we voor de lange termijn.

Ons sollicitatieproces

Consultant Medisch Specialistische Zorg worden? Zo doe je dat!

Solliciteer door je gegevens, cv én motivatie achter te laten.

Binnen twee werkdagen hoor je van ons. Als je de telefoon opneemt natuurlijk.

Is de interesse wederzijds? Dan plannen we samen een kennismakingsgesprek. Liefst binnen een week.

Bevalt de kennismaking van beide kanten? Dan gaan we graag met je de diepte in. Als je wilt, kan je daarom ook eens een dag met ons meelopen.

We treuzelen niet. Binnen twee dagen ontvang je van ons een aanbod, zwart op wit.

Zijn we het eens over de voorwaarden? Top! Dan gaan we aan de slag. First order of business: binnen een week prikken we een moment waar jij jezelf presenteert aan je nieuwe collega’s.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

P5COM heeft haar recruitment activiteiten ten aanzien van deze vacature uitbesteed aan MKB Talentpartner. Neem voor meer informatie contact op met Manon via 06-39 44 09 87 (dat mag via WhatsApp) of manon@mkb-talentpartner.nl.

Nu al enthousiast en wil je solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton hieronder. Je komt dan terecht in het sollicitatieformulier op de website van de MKB Talent Partner. We kijken er naar uit om kennis met je te maken.

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Jurriën of Caroline. Of stuur ze een appje of mailtje.

Jurriën van Zutphen - Directeur Ziekenhuizen

Jurriën van Zutphen

Directeur Ziekenhuizen

Caroline Vernooij - Managing Consultant

Caroline Vernooij

Managing Consultant

Onze vacatures