MENU

Directeur Ziekenhuizen

Jurriën van Zutphen

Organisatiedeskundige die dingen gedaan krijgt, dankzij een helder doel en de juiste argumenten

Directeur Ziekenhuizen

Jurriën van Zutphen

Organisatiedeskundige die dingen gedaan krijgt, dankzij een helder doel en de juiste argumenten

Organisatiedeskundige die dingen gedaan krijgt …

Jurriën studeerde management en organisatie en heeft zijn sporen verdiend in de zorg. Van consultant tot divisiemanager bij een topklinisch ziekenhuis en van manager patiëntenlogistiek bij een ketenzorgaanbieder tot het kapitaliseren van een fusie en de overdracht van een bedrijfsonderdeel: hij deed het. En altijd met een getting-things-done mentaliteit.

Jurriën houdt van de mooie, goede dingen in het leven en leert graag iets nieuws. Zo combineert hij de traditionele keuken met moleculair koken.

… dankzij een helder doel en de juiste argumenten

Zo’n vijftien keer heeft Jurriën een OR-traject rond een reorganisatie afgerond. En alle keren kwam hij met de leden tot goede oplossingen. Dat heeft te maken met zijn aanpak. Samen met de betrokkenen formuleert hij een duidelijk doel met heldere argumenten. Vervolgens gaat hij via een transparant proces resultaat- en mensgericht aan de slag.

Recente artikelen van Jurriën van Zutphen

Waarom u als ziekenhuisbestuurder nu fundamentele keuzes moet maken
Ziekenhuizen: productiviteit en efficiency zijn geen vieze woorden
Lagere personeelskosten en hogere kwaliteit

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op