MENU

Get inspired to drive performance
Werken als consultant bij P5COM

Zo ziet werken als consultant er in de praktijk uit

Werken als consultant bij P5COM

Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.

Contact

Je kunt je cv ook mailen naar Christel van den Kommer via c.vandenkommer@p5com.eu of neem contact met haar op via 06 109 90 919.

 

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Petra, Qurien of René. Of stuur ze een appje of mailtje.

Qurien Brouwer - Project Director

Qurien Brouwer

Project Director

Petra de Leede - Managing Partner

Petra de Leede

Managing Partner

René de Bruijn - Managing Consultant

René de Bruijn

Managing Consultant

45

professionals

200+

klanten geholpen

30

projecten per jaar

Werken als consultant bij P5COM betekent werken aan iets bijzonders: concrete verbeteringen in de zorg, in het onderwijs of bij woningcorporaties. Daag jezelf uit met projecten die nooit hetzelfde zijn, omdat onze opdrachtgevers én hun vragen altijd anders zijn. En zorg dat jouw ideeën altijd impact hebben, door organisaties duurzaam beter te laten presteren. Met betere resultaten, meer cliënttevredenheid én meer werkplezier.

Onlangs hebben wij nieuwe collega’s mogen verwelkomen en staan er op dit moment geen consultancy posities open. Heb je toch interesse? We moedigen je van harte aan om dit bij ons kenbaar te maken zodat we jou in de toekomst kunnen benaderen.

Benieuwd hoe het is om te werken als consultant bij P5COM?

Bekijk de video hieronder waarin Perla Breedveld en Vahag Avakian vertellen van hun project bij GGZ-organisatie De Hoop.

Werken als consultant

Leuke mensen met scherpe geesten die willen werken als consultant zijn altijd welkom bij P5COM. We hebben geregeld vacatures voor Trainees, Junior Consultants en Managing Consultants. Ben jij onze toekomstige collega? Laat je gegevens achter bij de functie die bij jou past – en maak jezelf én onze klanten iedere dag een beetje beter.

Dit is werken als consultant bij P5COM

  • Warm team van zo’n veertig consultants
  • Klein genoeg voor echt persoonlijk contact
  • Groot genoeg om professioneel te opereren
  • Geen rapporten voor op de plank
  • Wel doelgerichte inspanning met blijvend resultaat
  • Hard werken op hoog niveau
  • Samenwerken en elkaar steeds beter maken
  • Expertise delen en lol maken
  • Fouten maken mag, leren moet
Werken als consultant betekent hard werken op hoog niveau
Foto van Querien Brouwer die werk als managing consultant

‘Ik kwam als stagiair binnen en ben nu Project Director. Als je wilt en als je kunt, is er echt veel mogelijk bij P5COM.’

Qurien Brouwer – Project Director

Lees meer

Wat me enorm aanspreekt in deze functie is de veelheid aan verantwoordelijkheden en de verschillende niveaus. Ik werk met individuen op bestuursniveau en met groepen op de werkvloer. Ik overleg met bewindspersonen op ministeries en met de huismeester van een locatie. Dat betekent een combinatie van politieke gevoeligheid, analytisch denken en sociale intelligentie.

Petra de Leede – Managing Partner

Lees meer

Foto van Project Director Petra de Leede met wie veel mensen samen werken als consultant
Foto van Rene de Bruin die werk als managing consultant

Als Managing Consultant ondersteun ik de klanten van P5COM. Waarbij? Als ik het heel erg plat sla, zou ik zeggen: we zorgen voor betere zorg. Onder meer door zorgorganisaties te leren op een slimmere manier geld uit te geven. In deze sector kon in het grijze verleden bijna alles. Overal was geld voor. Dat is al een tijd niet meer zo, dus is het zaak om de beschikbare middelen zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

René de Bruijn – Managing Consultant

Lees meer

Ons sollicitatieproces

P5COM’er worden en komen werken als consultant? Zo doe je dat!

Solliciteren is simpel: Solliciteer hier en laat je gegevens, cv én motivatie achter. Of mail ze naar c.vandenkommer@p5com.eu.

Binnen vijf werkdagen hoor je van ons. Als je de telefoon opneemt natuurlijk.

Is de interesse wederzijds? Dan plannen we samen een kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk om lang met elkaar samen te werken. Om jou in staat te stellen objectief te beoordelen of de cultuur van P5COM overeenkomt met jouw persoonlijke waarden, bieden wij een test aan met een persoonlijkheidsrapport. Dit alles het liefst binnen een week.

Bevalt de kennismaking van beide kanten? Dan gaan we graag met je de diepte in. Als je wilt, kan je daarom ook eens een dag met ons meelopen.

We treuzelen niet. Binnen twee dagen ontvang je van ons een aanbod, zwart op wit.

Zijn we het eens over de voorwaarden? Top! Dan gaan we aan de slag. First order of business: binnen een week prikken we een moment waar jij jezelf presenteert aan je nieuwe collega’s.

Ben jij onze toekomstige collega? Laat je gegevens achter!

Klik hieronder en laat je gegevens, cv én motivatiebrief achter.

Liever mailen? Dat mag! Stuur je cv en je motivatiebrief dan naar Christel van den Kommer: c.vandenkommer@p5com.eu. Heb je vooraf nog vragen voor Christel? Bel haar dan gerust: 06 10 99 09 19.

Toekomstige collega’s

Wil je contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken als consultant bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Qurien, Petra of Diante. Of stuur ze een appje of mailtje.

Qurien Brouwer - Project Director

Qurien Brouwer

Project Director

Petra de Leede - Managing Partner

Petra de Leede

Managing Partner

Diante Stremmelaar - Managing Consultant

Diante Stremmelaar

Managing Consultant