MENU

fulltime | hybride
Vacature Managing Consultant bij P5COM – Impact maken op de zorg, woning-corporaties en onderwijs

WO-denkniveau

Projecten in heel nederland

Focus op zorg

Solliciteer op de vacature Managing Consultant

Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.

Contact

Je kunt je cv ook mailen naar Christel van den Kommer via c.vandenkommer@p5com.eu of neem contact met haar op via 06 109 90 919.

 

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Diante, Qurien of Vahag. Of stuur ze een appje of mailtje.

Diante Stremmelaar - Managing Consultant

Diante Stremmelaar

Managing Consultant

Qurien Brouwer - Project Director

Qurien Brouwer

Project Director

Vahag Avakian - Managing Consultant

Vahag Avakian

Managing Consultant

Dat jouw werk aansluit op jouw interesses en ontwikkelambities, daar mag je bij de vacature Managing Consultant bij P5COM op rekenen. Net als op betrokken begeleiding, medezeggenschap over jouw eigen werk, weinig hiërarchie en – uiteraard – een passend salaris plus uitstekende voorwaarden. Zó stellen we je optimaal in staat om jouw bijdrage te leveren aan een beter functionerende publieke sector.

Doeltreffend toewerken naar resultaat

Je werkt als Consultant of Managing Consultant en bent goed in je vak. Je weet hoe klantorganisaties te ontwikkelen, hoe processen in kaart te brengen en te optimaliseren, hoe mensen in beweging te brengen. En hoe je doeltreffend naar het gewenste resultaat toewerkt.

Tegelijkertijd weet je ook dat je nog niet uitontwikkeld bent. Je bent kritisch naar jezelf en zoekt de continue dialoog over jouw ontwikkelambities. Invulling geven aan je eigen consultancy stijl staat daarbij vooraan. Met regie over de eigen agenda, over werkplekken en werktijden. Samen kiezen we klanten en projecten die bij je ontwikkeling passen. Dát is waar P5COM met jou meebeweegt.

Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

Autonomie in je werk, zeggenschap over je agenda en invloed op jouw eigen ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Bij P5COM weten we dat die autonomie zich terugbetaalt, in werkgeluk, in klanttevredenheid, in het bijdragen aan een beter functionerende publieke sector.

Petra benadrukt de belangrijke eisen aan de vacature managing consultant bij p5com

Vacature Managing Consultant bij P5COM; jouw werk, jouw klanten, jouw projecten…

Als Managing Consultant zet je de lijnen uit, bewaak je de voortgang en stuur je bij. Maar je doet méér. Bij P5COM werken we niet vóór klanten, maar mét hen en haar medewerkers: van de receptionist tot de directiesecretaris, van de verpleegkundige tot de voorzitter van het raad van bestuur. Jouw werk beperkt zich niet tot de muren van de directiekamer.

Stappen zetten op de werkvloer

Naast jouw verbindende rol merkt de klant dat er stappen worden gezet op de werkvloer, dat er energie en enthousiasme binnen worden gebracht. Jouw klantcollega’s zijn blij dat je samen met hen toewerkt naar werkbare oplossingen. En met jouw frisse blik op complexe problemen hun belangen in acht neemt. Dit omdat jij:

 • Een gedegen inventarisatie uitvoert van de vragen en belemmeringen die er op de werkvloer spelen en van de mogelijke oplossingsrichtingen die jullie snel en doeltreffend bij het gewenste resultaat brengen.
 • Als geen ander uitdagingen weet om te zetten in een helder gestructureerde veranderaanpak.
 • Medewerkers van de klantorganisatie verbindt aan de opdracht; dát is hoe jij, maar ook jouw klant, intern draagvlak creëert en een klimaat schept waarin er sámen, met de gehele organisatie, aan resultaat wordt gewerkt.
 • Daadwerkelijk verbetervoorstellen implementeert en uitvoert. Met jouw executiekracht worden concrete resultaten behaald.
Rob, Vahag en Stephanie hebben een gesprek over de vacature managing consultant bij p5com

Als je solliciteert op de vacature Managing Consultant bij P5COM leer je organisaties het zelf te doen

Het tot een succes maken van jouw advieswerk is geen sinecure. Als Managing Consultant bij P5COM blijf je intensief betrokken en leer je organisaties het zelf te doen. Zonder een onmisbare schakel te worden.

Voorbeelden van projecten waar jij je tanden in zet zijn het verbeteren van processen rondom klantvriendelijkheid bij instroom, doorstroom en uitstroom van cliënten binnen een regionale zorginstelling. Te denken valt ook aan projecten met als doel het versterken van de ketensamenwerking binnen de landelijke forensische zorg. Óf aan het leiden van een pilot ten aanzien van meer autonome roostering van medewerkers in een groot ziekenhuis.

Bekijk hoe Yara en Qurien impact hebben gehad bij Takecarebnb

In de video hieronder vertellen Yara & Qurien hoe ze impact hebben gehad op Takecarebnb en zo een bijdrage hebben geleverd aan het opvangen van vluchtelingen.

Sollicitatie gesprek voor de vacature managing consultant

Als Managing Consultant ondersteun ik de klanten van P5COM. Waarbij? Als ik het heel erg plat sla, zou ik zeggen: we zorgen voor betere zorg. Onder meer door zorgorganisaties te leren op een slimmere manier geld uit te geven. In deze sector kon in het grijze verleden bijna alles. Overal was geld voor. Dat is al een tijd niet meer zo, dus is het zaak om de beschikbare middelen zo efficiënt mogelijk te gebruiken..

René de Bruijn – Managing Consultant

Lees meer

Samenwerken en elkaar helpen in een vertrouwde omgeving

We gooien je in het diepe in een vertrouwde omgeving. In een sfeer met een gedeelde passie waar wij elkaar helpen. Een bijzondere rol voor jou is weggelegd ten aanzien van het begeleiden en coachen van meer junior-collega’s, waaronder de consultants en trainees. Jij hebt snel zicht op hun krachten, talenten en ontwikkelpunten én stuurt hen aan in hun dagelijks werk. Zo ben je niet alleen belangrijk voor klanten, maar speel je ook een rol in de ontwikkeling van jouw collega’s. Waarmee jij weer schaaft aan jouw leiderschapskwaliteiten. Je continue ontwikkelen staat hoog bij ons in het vaandel, voor elk individu.

Als Managing Consultant werk je per project of klant altijd samen met één of meerdere collega’s. Met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten. Zo komt dat niet alleen ten goede aan de klant, maar ook aan jou. Leren van elkaar én met elkaar door het uitwisselen van ideeën en elkaar beter maken. Dát is hoe we het doen.

Dit krijg je van ons

Een warm bad met mooie carrièrekansen in een professionele organisatie met 55 fijne en kundige collega’s, woonachtig en werkend in heel Nederland. Met veel ruimte voor jouw eigen inbreng en verdere ontwikkeling. Verder is er aandacht voor een goede privé-werk balans. Daarnaast heeft P5COM uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een goed salaris tussen € 55.000 en € 75.000 op jaarbasis.
 • Een bonus voor gehaalde doelstellingen en commerciële successen.
 • Een jaarcontract, daarna meteen een vaste aanstelling.
 • Vakantiedagen, pensioen, leaseauto, smartphone en laptop.
 • Budget voor je thuiswerkplek.
 • De kans om echt impact te maken, veel afwisseling in je werk en mogelijkheden genoeg om jezelf verder te ontwikkelen. 
 • Vrijheid om in afstemming te bepalen waar je werkt. Dit is een goede mix van het werken op locatie bij de klant en thuis (of op ons kantoor).

Dit vragen we van jou voor de vacature managing consultant

Je hebt lef, durf, doorzettingsvermogen en neemt gemakkelijk initiatief. En bent een doortastende leider die stuurt, ontwikkelt en zich een serieuze gesprekspartner toont voor directies en raden van bestuur. Je beschikt over executiekracht, ziet commerciële kansen en weet deze te verzilveren.

Verder neem je mee:

 • Een afgeronde wo-opleiding, zoals Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Gezondheidswetenschappen, Beleid en Management in de Gezondheidszorg, Zorgmanagement, Biomedische wetenschappen of vergelijkbaar.
 • Minstens 2 jaar werkervaring op het gebied van bedrijfsvoering en verander- en projectmanagement.
 • Ervaring als consultant, managing consultant, projectleider, adviseur, manager of leidinggevende.
 • Gevoel bij de 5 P’s van P5COM: professioneel, pragmatisch, persoonlijk, precies en profitabel.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Omdat we begrijpen dat je bij het wisselen van werkgever niet over 1 nacht ijs gaat, stellen we je graag in de gelegenheid om een beter beeld te krijgen bij wie we zijn en wat we doen. En wie beter dan onze eigen Managing Consultants kunnen je hierover meer vertellen. Neem daarom gerust contact op met Diante, Qurien of Vahag.

Diante Stremmelaar - Managing Consultant

Diante Stremmelaar

Managing Consultant

Qurien Brouwer - Project Director

Qurien Brouwer

Project Director

Vahag Avakian - Managing Consultant

Vahag Avakian

Managing Consultant

Ben jij onze toekomstige collega? Laat je gegevens achter!

Klik hieronder en laat je gegevens, cv én motivatiebrief achter.

Liever mailen? Dat mag! Stuur je cv en je motivatiebrief dan naar Christel van den Kommer: c.vandenkommer@p5com.eu. Heb je vooraf nog vragen voor Christel? Bel haar dan gerust: 06 10 99 09 19.

Petra vertelt over consultancy vacatures en de vacature managing consultant

Ons sollicitatieproces

Managing Consultant worden? Zo doe je dat!

Solliciteer door je gegevens, cv én motivatie achter te laten.

Binnen vijf werkdagen hoor je van ons. Als je de telefoon opneemt natuurlijk.

Is de interesse wederzijds? Dan plannen we samen een kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk om lang met elkaar samen te werken. Om jou in staat te stellen objectief te beoordelen of de cultuur van P5COM overeenkomt met jouw persoonlijke waarden, bieden wij een test aan met een persoonlijkheidsrapport. Dit alles liefst binnen een week.

Bevalt de kennismaking van beide kanten? Dan gaan we graag met je de diepte in. Als je wilt, kan je daarom ook eens een dag met ons meelopen.

We treuzelen niet. Binnen twee dagen ontvang je van ons een aanbod, zwart op wit.

Zijn we het eens over de voorwaarden? Top! Dan gaan we aan de slag. First order of business: binnen een week prikken we een moment waar jij jezelf presenteert aan je nieuwe collega’s.

Onze vacatures