MENU

Project Director

Qurien Brouwer

MBA met brede ervaring in de zorg die graag tempo maakt voor duurzaam resultaat

Project Director

Qurien Brouwer

MBA met brede ervaring in de zorg die graag tempo maakt voor duurzaam resultaat

MBA met brede ervaring in de zorg …

Qurien kreeg een stevige bedrijfskundige basis bij de Hotelschool in Scheveningen, en ging daarmee aan de slag bij P5COM. Hij groeide door van trainee tot Project Director, en volgde daarnaast een MBA aan het Imperial College in London. Qurien kent inmiddels vrijwel alle branches van de zorg, en voelt zich net zo thuis aan de bestuurstafel als op de werkvloer.

Qurien is gek op hardlopen, en werkt ook daarin graag ergens naar toe. De ene keer is dat een halve marathon, de andere keer de Dam-tot-Dam-loop.

… die graag tempo maakt voor duurzaam resultaat

Of het nou om capaciteitsmanagement gaat, of om de kwaliteit van ondersteunende diensten: Qurien houdt ervan als de uitdagingen complexer worden. Zijn doel is altijd om blijvende verbetering te realiseren – en dat kan niet zonder de balans tussen organisatie, medewerker én cliënt te bewaken. Dat proces stuurt Qurien. En dat doet hij op tempo. Want het momentum dat in het begin ontstaat, helpt om oplossingen uiteindelijk ook over de streep te brengen.

Recente artikelen van Qurien Brouwer

Speelkwartier voorbij: tijd om innovaties in de zorg écht te omarmen
Impact maken als consultant bij Takecarebnb
‘Ik kick op leren, en krijg energie van de weg naar resultaat’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op