MENU

Managing Consultant

Wendy van der Neut

Ondernemende bedrijfseconoom die organisaties onder water beter maakt

Managing Consultant

Wendy van der Neut

Ondernemende bedrijfseconoom die organisaties onder water beter maakt

Ondernemende bedrijfseconoom …

Wendy haalt haar master Business Economics in Groningen, en richt zich vervolgens op het proces- en risicomanagement bij banken. Voor de ene grootbank werkt ze veel in Azië, voor een andere in Nederland. Organisaties met verschillende culturen, waar Wendy altijd focust op de analyse van de operatie. Daar wordt het verschil gemaakt. Het helpt dat ze makkelijk schakelt met verschillende mensen, en verschillende lagen in organisaties.

Buiten haar werk heeft Wendy ook weinig op met de gebaande paden. Ze gaat graag op ontdekkingsreis naar plekken die nog niet zo toeristisch zijn – Oost-Europa, bijvoorbeeld.

… die organisaties onder water beter maakt

Na jaren bij de banken wilde Wendy een meer maatschappelijke bijdrage leveren. Dus helpt ze nu woningcorporaties én zorgorganisaties om hun bedrijfsvoering te verbeteren. Daarbij komt ze snel tot de kern – brandjes blussen is geen oplossing. Echt interessant vindt ze het gedrag van mensen in organisaties. Wat gebeurt er onder water? Dát begeleiden, leidt tot blijvend resultaat.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op