MENU

Consultant

Jasper van Dijk

Verandermanager met focus op mensen, die organisaties help efficiënt en effectiever te werken

Consultant

Jasper van Dijk

Verandermanager met focus op mensen, die organisaties help efficiënt en effectiever te werken

Verandermanager met focus op mensen …

Jasper haalde in Nijmegen zijn bedrijfskundige master Organisatieontwerp en -ontwikkeling, én zijn master Economie. Hij verdiepte zich in de vraag hoe zorgorganisaties kunnen bepalen wat het beste centraal of decentraal geregeld kan worden. En vooral: hoe ze dat vervolgens kunnen doen. Daarbij zijn volgens Jasper twee dingen cruciaal: de ervaringen en ideeën van medewerkers, en het stimuleren van doelgericht  gedrag, zonder direct uit te gaan van hiërarchie.

Niet aan het werk? Dan doet Jasper leuke dingen met zijn vrienden. Dat kan van alles zijn, van zeilen en zwemmen, tot een uurtje bowlen of naar de après-ski-hut.

… die organisaties help efficiënt en effectiever te werken

Jasper werkt het liefst dáár waar hij de meeste impact heeft: in de zorg, met de teams op de werkvloer. Hij komt vaak snel tot de kern, doordat hij een groot inlevingsvermogen combineert met de kunst van het doorvragen. En met zijn energie en enthousiasme neemt hij eenvoudig mensen mee in blijvende verandering, die past bij de organisatie. Dat leidt tot effectieve, efficiënte organisaties – en tevreden medewerkers.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op