MENU

Consultant

Bob Melzer

Econoom met liefde voor gezondheidszorg, die helpt van goede plannen échte verandering te maken

Consultant

Bob Melzer

Econoom met liefde voor gezondheidszorg, die helpt van goede plannen échte verandering te maken

Econoom met liefde voor gezondheidszorg …

Bob studeerde Economie in Rotterdam, en haalde daar ook zijn master Health Economics. Ooit wilde hij geneeskunde studeren, want voorliefde voor de gezondheidszorg heeft hij altijd gehad.  Hij helpt graag mensen, maar weet inmiddels dat hij als econoom misschien zelfs méér impact kan hebben. Bovendien is hij dol op afwisseling, en bekijkt hij uitdagingen liefst in de breedte.

Bob is dol op sport. Om te doen – hij voetbalt al zijn hele leven – én om te kijken. Vooral voor Amerikaanse sporten zit hij klaar, soms ook diep in de nacht.

… die helpt van goede plannen échte verandering te maken

Bob is analytisch sterk, en gaat altijd uit van de cijfers en de feiten. Tegelijkertijd  is hij ook  sociaal aangelegd. Hij maakt makkelijk contact, brengt een frisse energie mee, en zorgt altijd voor beweging. Die combinatie helpt hem resultaat te boeken. Of zoals hij zelf zegt: ‘Met alleen maar een goed plan, bereiken organisaties weinig. Uiteindelijk draait het om de uitvoering. Daar moet je mensen in mee zien te nemen.’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op