MENU

Woningcorporaties CorporatiePlein 2023

Hoe kan je met data in de praktijk zorgen voor betere prestaties?

Het ontsluiten van data lijkt voor veel corporaties ingewikkeld. Maar als je echt iets wilt bereiken met je data, zul je die toch integraal moeten ontsluiten. Corporaties sturen nog te vaak op basis van te weinig specifieke gegevens. Met als gevolg bijvoorbeeld dat een huis dat over twee jaar gesloopt wordt, alsnog een nieuwe keuken krijgt. Of andersom: dat huurders vier keer een kraan moeten laten repareren, terwijl ze gewoon al recht hebben op een nieuwe badkamer. Vervelend voor huurders, medewerkers en je eigen portemonnee.

Bij P5COM zijn we de linking pin tussen de techniek en de mensen op de werkvloer. Samen met corporaties verbeteren we hun dagelijkse processen, op basis van data. Zo helpen we te sturen op feiten in plaats van beleving. We helpen corporaties om snel en eenvoudig hun data te ontsluiten, uit verschillende systemen, ook als die niet onderling gekoppeld zijn. Dat danken we aan onze strategische samenwerking met Grip Op Data. Samen hebben we verstand van data én de wereld van woningcorporaties. Dat helpt om tot blijvend betere prestaties te komen.

CorporatiePlein 2023, Dé dag van de Woningcorporaties

Bij P5COM zijn we experts in het verbeteren van processen. En vooral: in het zorgen dat die nieuwe processen ook echt landen in de organisatie, zodat medewerkers er meer waarde voor klanten mee kunnen creëren. Veel woningcorporaties willen hun processen graag verbeteren, en ze hebben ook de data om dat te doen. Maar ze weten vaak niet goed waar ze moeten beginnen, of ze stellen uiteindelijk de techniek centraal. Terwijl de kracht van goede processen ligt in data én mensen. Hoe je ervoor zorgt dat die combinatie het meeste oplevert, daar vertellen we graag over op tijdens CoporatiePlein 2023, op 14 september in Expo Houten. U kunt ons vinden op stand 30.