MENU

Managing Consultant

Arne Fransman

Betrokken oud-officier met liefde voor beweging
die organisaties helpt hun grenzen te verleggen

Managing Consultant

Arne Fransman

Betrokken oud-officier met liefde voor beweging
die organisaties helpt hun grenzen te verleggen

Betrokken oud-officier met liefde voor beweging …

Arne doorliep de Militaire Academie in Breda en werd officier bij de Luchtmacht. Daar combineerde hij zijn kennis van bedrijfskunde en techniek, met zijn liefde voor het in beweging brengen van mensen en organisaties. Hij ontdekte dat hij energie haalt uit het verbeteren van prestaties, en deed dat later ook bij bedrijven als Tata Steel en GVB.

Arne is dol op beweging, ook buiten werk. Als duursporter zit hij vaak op de racefiets. Ook loopt hij marathons – en soms nog wat verder.

… die organisaties helpt hun grenzen te verleggen

Arne brengt graag sámen structurele verbeteringen tot stand. Hij is sterk in het betrekken en enthousiasmeren van mensen. Dat doet hij door ze uit te dagen, kaders mee te geven, en vooral: door ze verantwoordelijk te maken. Informatie is motivatie, volgens Arne: ‘Mensen moeten weten wat hun rol is in het grotere geheel, óók als het niet goed gaat. Dan kunnen ze ook zelf verandering in gang zetten.’

Recente artikelen van Arne Fransman

Meer cliënten, minder medewerkers – en dezelfde kwaliteit

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op