MENU

Consultant

Aukje Warmerdam

Gedreven gezondheidsjurist met vele interesses, zorgt dat organisaties zichtbaar verbeteren

Consultant

Aukje Warmerdam

Gedreven gezondheidsjurist met vele interesses, zorgt dat organisaties zichtbaar verbeteren

Gedreven gezondheidsjurist met vele interesses …

Aukje deed haar bachelor Gezondheidswetenschappen in Rotterdam, en haalde daar vervolgens ook twee masters: Gezondheidsrecht en Health Economics, Policy en Law. Logisch, vindt Aukje: de juridische kant van de zorg is reuze interessant, maar ze wil zich niet beperken tot alléén het recht. Eigenlijk wil ze aan de slag met zoveel mogelijk facetten van de zorg. En als consultant doet ze precies dat.

Aukje is gek op sport. De meeste dagen doet ze aan fitness, maar ook van wintersport, waterskiën, skaten en wielrennen wordt ze vrolijk.

… zorgt dat organisaties zichtbaar verbeteren

Aukje wil impact hebben, en het liefst maatschappelijke impact. Ze is sociaal sterk en makkelijk benaderbaar, houdt van doorpakken en neemt graag initiatief. Dat helpt haar om uitdagingen snel te ontleden, en tot creatieve oplossingen te komen. Daarna begint het eigenlijk pas écht, vindt ze, met de implementatie in de praktijk. Uiteindelijk draait het immers allemaal om zichtbaar resultaat.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op