MENU

Consultant

Bente Hagen

Arts met voorliefde voor méér impact die organisaties helpt blijvend te versterken

Consultant

Bente Hagen

Arts met voorliefde voor méér impact die organisaties helpt blijvend te versterken

Arts met voorliefde voor méér impact …

Bente studeerde Geneeskunde in Amsterdam, en werkte drie jaar als arts, onder meer bij het Rijksvaccinatieprogramma, op een Gynaecologie-afdeling en in een ziekenhuis in Tanzania. Geweldige ervaringen, maar ze besloot toch om zich op een andere manier in te zetten voor de zorg. Want in de spreekkamer help je één iemand per keer, en liever heeft Bente meer impact. Bijvoorbeeld door zorgverleners het werken zo makkelijk mogelijk te maken.

Bente zoekt altijd grenzen op, en is gek op adrenalinekicks. Bungee jumpen is al niet nieuw meer – nu bereidt ze zich voor op een trektocht naar het Mount Everest Basecamp in de Himalaya.

… die organisaties helpt blijvend te versterken

Bente is een doelgerichte teamspeler, en krijgt energie van afwisseling. Ze helpt zorgaanbieders om hun processen en organisaties blijvend te versterken. Als arts kent ze natuurlijk het klappen van de zweep. En omdat ze makkelijk contact maakt, is ze als geen ander in staat om een brug te slaan tussen besturen en hun werkvloer.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op