MENU

Consultant

Heleen Smook

Breed opgeleide MBA die zorgorganisaties helpt effectiever te verbeteren

Consultant

Heleen Smook

Breed opgeleide MBA die zorgorganisaties helpt effectiever te verbeteren

Breed opgeleide MBA …

Heleen studeerde tegelijkertijd Rechten en Psychologie in Utrecht. Ze is gefascineerd door menselijk gedrag, of het nou op straat, in de rechtszaal, of in een zakelijke context is. Dat ze na haar bachelors ook nog een Master in Business Administration haalde, is dus best logisch. Daarna koos ze vol overtuiging voor consultancy, omdat ze daarin al haar kennis kan combineren. En omdat het past bij haar. Heleen is nieuwsgierig, heeft een groot probleemoplossend vermogen, en een voortdurende drive om uit zoeken hoe iets écht zit.

Heleen speelt piano en gitaar, en is dol op theater en op sport. Ze roeide bijvoorbeeld de 100 kilometer lange Ringvaart Regatta.

… die zorgorganisaties helpt effectiever te verbeteren

Heleen studeerde af op de weerstand die verandering oproept bij mensen. Of preciezer: op de impact van die weerstand op organisaties. Voor haar onderzoek keek ze op microniveau naar macro-effecten, en zo kijkt ze ook graag naar organisaties en processen. Uiteindelijk zijn het immers de individuele medewerkers die zorgen voor het succes van de organisatie. Dan moeten ze wél de juiste dingen doen – en daar helpt Heleen met plezier bij.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op