MENU

Managing Consultant

Jan Peter Tanja

Verbindende bedrijfseconoom met veel ervaring die helpt de focus op cliënt én financiering te houden

Managing Consultant

Jan Peter Tanja

Verbindende bedrijfseconoom met veel ervaring die helpt de focus op cliënt én financiering te houden

Verbindende bedrijfseconoom met veel ervaring …

Jan Peter studeerde Bedrijfseconomie in Utrecht, en rondde twintig jaar later ook nog een master Management en organisatie af. Daarnaast werkte hij als programmamanager, directeur en bestuurder. Mede dankzij die ervaring maakt hij net zo makkelijk verbinding met de Raad van Bestuur als met de werkvloer. Hij is, zegt hij zelf, ‘wars van hokjes.’

Jan Peter heeft zijn hart verpand aan de Japanse vechtsport Ninjutsu, maar nog meer aan voortdurende zelfverbetering. Daarom doet hij tegenwoordig ook aan olympisch gewichtheffen.

… die helpt de focus op cliënt én financiering te houden

Iedere dag impact hebben, liefst met maatschappelijke waarde. Dat is Jan Peters doel. Hij bereikt dat door zorgorganisaties te helpen hun processen te verbeteren, op papier én in de uitvoering. Hij stuurt daarbij op gedrag en cultuur: ‘Organisaties hebben de focus vaak op financiering, terwijl hun medewerkers vooral oog hebben voor de cliënt. Ik help graag de link te leggen.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op