MENU

Consultant

Jelmer van Tol

Fysiotherapeut én biomedisch wetenschapper, die organisaties helpt effectiever te werken

Consultant

Jelmer van Tol

Fysiotherapeut én biomedisch wetenschapper, die organisaties helpt effectiever te werken

Fysiotherapeut én biomedisch wetenschapper …

Jelmer studeerde Fysiotherapie in Nijmegen, en werkte daarna ook daadwerkelijk als fysiotherapeut. Hij vond het geweldig om individuele patiënten te helpen, maar merkte ook dat hij liever méér impact wilde hebben. Daarom deed hij ook nog een master Biomedische Wetenschappen, met een focus op Health Technology Assessment. Daarmee kan hij ook op organisatie- en systeemniveau aan de slag.

Jelmer houdt van koken en uitgebreid tafelen. En hij staat ook nog zeker drie keer per week op de tennisbaan.

… die organisaties helpt effectiever te werken

Zo efficiënt mogelijk de beste zorg leveren. Daar helpt Jelmer organisaties bij. Hij kent de praktijk van werken in de zorg, en maakt makkelijk de vertaling van theorie naar werkvloer. Jelmer houdt van goed kijken, analyseren en scenario’s uitdenken, en krijgt echt energie van een geslaagde implementatie. Of zoals hij zelf zegt: ‘Mooie plannen zijn mooi, maar verschil maak je pas met doorpakken.’

 

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op