MENU

Consultant

Joëlle Dijkstra

Maatschappelijk betrokken allrounder die organisaties helpt verschil te maken

Consultant

Joëlle Dijkstra

Maatschappelijk betrokken allrounder die organisaties helpt verschil te maken

Maatschappelijk betrokken allrounder …

Joëlle studeerde Science, business and innovation in Amsterdam, en deed een minor in sustainability in Engeland. Haar master draaide om life and health, en dat paste haar uitstekend. Joëlle slaat graag de brug tussen techniek en de praktische toepassing daarvan, en heeft altijd al veel interesse gehad in de zorg. Al tijdens haar studie werkte ze in het ziekenhuis, en meteen daarna begon ze als consultant.

Joëlle reist én sport graag. Momenteel volgt ze lessen padel. Een aanrader, vindt ze!

… die organisaties helpt verschil te maken

Joëlle haalt energie uit het analyseren van – en puzzelen op – data, en is daarnaast een goede luisteraar. Dat helpt haar snel te doorzien waar verbeterkansen liggen. Vervolgens helpt ze organisaties met plezier om die verbeteringen te realiseren. Desnoods op doorzettingsvermogen: Joëlle laat een project pas los als ze het resultaat met eigen ogen heeft gezien.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op