MENU

Directeur Commercie & Interim

Jos Merx

Breed ontwikkelde hands-on bestuurder
die garant staat voor resultaten

Directeur Commercie & Interim

Jos Merx

Breed ontwikkelde hands-on bestuurder
die garant staat voor resultaten

Breed ontwikkelde hands-on bestuurder …

Jos bekleedde veel functies in het bedrijfsleven, en werkte als manager, directeur, en bestuurder in de zorg. Daarnaast bleef hij studeren, onder meer aan Nyenrode, terwijl hij eerder al een MBA afrondde en Rechten studeerde in Maastricht. Logisch, vindt Jos, want in het leven is het net als in de zorg: ‘Verandering is de enige constante. En morgen is anders dan vandaag. Dus moet je zorgen dat je wendbaar bent.’

Rijdt u wel eens op de racefiets door Zuid-Limburg? Goede kans dat u Jos tegenkomt, zichzelf afmattend op de steilste hellingen. Dat vindt hij mooi.

… die garant staat voor resultaten

Jos kent het klappen van de zweep in commerciële organisaties. En hij weet inhoudelijk wat de uitdagingen in de zorg zijn. Hij denkt in praktische oplossingen, of het nou gaat om betere financiën, betere performance-indicatoren, of een betere jaarplancyclus. Dat maakt hem tot een ideale sparringpartner. En is de nood hoog, en moeten in korte tijd concrete resultaten neergezet worden? Dan vervult Jos de functie van directeur of bestuurder ad interim.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op