MENU

Managing Consultant

Lucinde Stiekema

Bedrijfskundige die gemakkelijk opdrachten combineert
en samen met klanten tot structurele verbeteringen komt

Managing Consultant

Lucinde Stiekema

Bedrijfskundige die gemakkelijk opdrachten combineert
en samen met klanten tot structurele verbeteringen komt

Bedrijfskundige die gemakkelijk opdrachten combineert …

Lucinde studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Groningen. Ze combineert gemakkelijk meerdere opdrachten. Zo slaagde ze er in een vorige functie in om betalingsachterstanden weg te werken, procesverbeteringen aan te dragen, een nieuw relationeel netwerk op te zetten én een stroeve samenwerking om te zetten in een coöperatieve relatie.

Lucinde slentert ook graag over de markt om daarna te koken voor vrienden.

… en samen met klanten tot structurele verbeteringen komt

Als managing consultant is Lucinde analytisch, denkt ze in het grotere geheel, legt ze snel verbanden en houdt ze iedereen in een team alert. Ze is in staat om cijfers op een begrijpelijke manier uit te leggen en zo samen met haar klanten te komen tot structurele verbeteringen. Ze is resultaatgericht. ‘Verandering gaat verder dan ideeën bedenken over hoe het beter kan. Het gaat om implementatie.’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op