MENU

Managing Consultant

Mark Companjen

Strategisch leider die de kracht van beeldvorming kent en die zorgorganisaties helpt beter te presteren  

Managing Consultant

Mark Companjen

Strategisch leider die de kracht van beeldvorming kent en die zorgorganisaties helpt beter te presteren  

Strategisch leider die de kracht van beeldvorming kent …

Mark studeerde Communicatie én Culturele antropologie, vanuit een fascinatie voor media, beïnvloeding en de manier waarop groepen mensen zich gedragen. Hij was daarna verantwoordelijk voor de corporate communicatie bij de gemeente Amsterdam en uitvoeringsorganisatie Waternet. Al snel stuurde hij ook strategische programma’s aan. Mark blijft rustig in crises, kent de kracht van beeldvorming, en is gewend te werken in complexe krachtenvelden.

Is hij niet aan het werk? Dan vindt u Mark op de racefiets of het tennisveld. Óf hij is lekker uit eten.

… en die zorgorganisaties helpt beter te presteren

Zorgorganisaties staan voor grote uitdagingen, en Mark hecht aan de maatschappelijke impact van zijn werk. Dus of het nou gaat om nieuwe vraagstukken of om een transformatie – Mark helpt om complexe beleidsvraagstukken om te zetten in een pragmatische aanpak, en in concrete resultaten. Goede, begrijpelijke oplossingen, daar staat hij voor.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op