MENU

Managing Consultant

Mark Nahon

Econoom met brede ervaring die helpt van veranderingen successen te maken

Managing Consultant

Mark Nahon

Econoom met brede ervaring die helpt van veranderingen successen te maken

Econoom met brede ervaring …

Mark studeerde Economie in Rotterdam, en rolde daarna de inkoop in. Hij was even verantwoordelijk voor alles wat geel en rood is in de pompstations van Shell, maar vond dat toch te operationeel. Liever houdt hij zich bezig met procesoptimalisatie. Hij ontwikkelde zich al snel van consultant naar senior programma manager. Mark is sterk in stakeholder management, en voelt zich thuis op alle niveaus: van werkvloer tot boardroom.

Mark houdt van wielrennen én van uitdagingen. In acht dagen 1300 kilometer wegtrappen bijvoorbeeld, van de Passo dello Stelvio naar de Cauberg.

… die helpt van veranderingen successen te maken

Tientallen organisaties zag Mark al van binnen, en nog steeds kan hij zich verbazen over hoe sommige zaken lopen. ‘Oplossingen lijken soms echt voor de hand te liggen. En als extern adviseur zie je niets wat een ander niet kan zien. Het gaat er alleen om hóé je kijkt. En vooral: wat je eraan doet.’ Mark helpt organisaties door mee te sturen, en door leidinggevenden te coachen. Zodat verandering ook duurzaam tot succes leidt.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op