MENU

Managing Consultant

Nicole Meijer

Doelgerichte gezondheidswetenschapper,
die organisaties helpt tot échte oplossingen te komen

Managing Consultant

Nicole Meijer

Doelgerichte gezondheidswetenschapper,
die organisaties helpt tot échte oplossingen te komen

Doelgerichte gezondheidswetenschapper …

Nicole studeerde Gezondheidswetenschappen in Rotterdam en werkte daarna als preferred banker. Toch koos ze al snel voor de zorg, vooral vanwege het maatschappelijk belang. Nicole was projectmanager en leidinggevende bij een personeelsdienstverlener én een zorgorganisatie in de VVT. Ze is een gedreven doorpakker met een scherp oog voor proces, gedrag en mindset. Daarmee hielp ze haar laatste werkgever door de transitie naar toekomstbestendige thuiszorg.

Ook in haar vrije tijd gaat Nicole geen uitdaging uit de weg. U kent haar misschien als finaliste van Heel Holland Bakt, maar ze is ook dol op sport. En dan niet rennen, maar wel ‘lekker zware dingen optillen’.

… die organisaties helpt tot échte oplossingen te komen

Nicole heeft een sterk gevoel voor verhoudingen, en ziet makkelijk het hele plaatje van een uitdaging. Daardoor weet ze snel aan welke knoppen ze moet draaien. Ze houdt van gestructureerde en gestroomlijnde processen, maar weet ook dat ontwerp en werkelijkheid vaak verschillen. Gedrag en cultuur zijn cruciaal voor verandering, en het is Nicoles specialiteit om daarop te sturen. Zo zorgt ze dat oplossingen ook op de werkvloer tot échte verbetering leiden.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op